Pagājušajā diennaktī, 12.jūnijā, Latvijā reģistrēti 14 ceļu satiksmes negadījumi ar cietušajiem, no kuriem pieci notikuši Rīgā. Negadījumos cietuši 11 cilvēki, no kuriem viens gājis bojā.
Kā informēja Ceļu policijas pārvaldes speciāliste Liāna Šeikovska, negadījumos traumas guvuši divi bērni - gājējs un pasažieris.

Starp cietušajiem ir septiņi vadītāji, no kuriem viens gājis bojā, četri pasažieri, pieci gājēji, trīs motociklisti un divi velosipēdisti.

Jēkabpils rajonā, autoceļa Rīga - Daugavpils 152.kilometrā, automašīna "Opel Ascona" vakar sadūrusies ar automašīnu "RAF". Negadījumā gāja bojā 1940.gadā dzimušais Pēteris A. Jēkabpils slimnīcā ievietots 1945.gadā dzimušais Genadijs A. un 1949.gadā dzimusī Lilija A.

Rīgas rajona Garkalnes pagastā, autoceļa Baltezers - Ainaži pirmajā kilometrā, automašīna "Nissan" iebrauca pretējā kustības joslā un izraisīja sadursmi ar automašīnu "Fiat". Ceļu satiksmes negadījumā traumas guvis 1988.gadā dzimušais Valters B., 1965.gadā dzimusī Mudīte B., 1966.gadā dzimušais Harijs B. un 1962.gadā dzimušais Oļegs M.

Ventspilī, Talsu ielā, automašīnas "Alfa Romeo" vadītājs Valerijs R. nav ticis galā ar automašīnas vadību, tā nobraukusi no ceļa, ietriekusies kokā un apmetusi vairākus kūleņus. Vadītājs nogādāts Ventspils slimnīcā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!