Otrdien, 6.aprīlī, ar stundas starplaiku Daugavpils rajonā atrastas divas noslepkavotas sievietes, informēja Daugavpils policijas pārvaldes preses sekretāre Ingūna Dunda.
Ap plkst.16 Ilūkstē savā dzīvoklī gultā ar sistu brūci galvā atrasta mirusi 1920.gadā dzimusī Marija. Kā ziņots, 1934.gadā dzimušās Dominas līķis ar cirstām brūcēm galvā atrasts viņai piederošās mājas pagalmā Demenes pagasta "Kumbuļos".

Abas slepkavības policijas darbinieki savā starpā pagaidām nesaista. Par slepkavībām ir ierosinātas krimināllietas pēc LR Krimināllikuma 116.panta. Turpinās izmeklēšana.

6.aprīlī Daugavpilī reģistrēts arī viens smagu miesas bojājumu nodarīšanas gadījums, - no kāda Tartu ielas dzīvokļa Daugavpils reģionālajā slimnīcā nogādāts 1984.gadā dzimušais Vitālijs, kuram mediķi konstatēja penitrējošu durtu brūci krūšukurvī un vēderā.

Aizdomās par smagu miesas bojājumu nodarīšanu policijas darbinieki aizturējuši 1964.gadā dzimušo Juriju. Policijas darbinieki pagaidām neatklāj iemeslus, kādēļ aizdomās turamais ir sadūris cietušo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!