Policija pagājušajā nedēļā Rīgā atklājusi nelegālu alkohola ražotni un par nelikumīgu alkohola izgatavošanu un tirgošanu aizturējusi trīs vīriešus, informēja Rīgas Galvenās policijas pārvaldes Preses centrā.
Ražotne un nelegālā alkohola noliktava atklāta vienā no garāžu kooperatīva "Ulbroka" automašīnu novietnēm. Tajā atrasti un konfiscēti 820 litri spirta, 910 tukšās pudeles un korķi. Atrastais liecina par to, garāžā ticis izgatavots dzēriens, tautā saukts par "krutku", norādīja policija.

Vēl garāžā atrastas arī nemarķētas 980 pudeles konjaka "Belij Aist" un 192 pudeles degvīna "Moskovskaja". Aizturēti trīs vīrieši, kurus tur aizdomās par alkohola kontrabandu un nelikumīgu alkoholisko dzērienu izgatavošanu un realizāciju.

Vēl pagājušajā nedēļā reidu laikā policija kādam par nelikumīgu alkohola tirdzniecību aizturētam vīrietim konfiscējusi 25 litrus nezināmas izcelsmes alkoholisko dzērienu, bet Rīgas Centrāltirgū par nelikumīgu alkohola un cigarešu tirdzniecību aizturētas četras personas, kam kopumā konfiscētas 1540 nemarķētas cigaretes "Prīma", 200 nezināmas markas cigarešu, kā arī 15 litri nezināmas izcelsmes alkoholisko dzērienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!