Foto: DELFI
Vecgada vakarā, 31.decembrī, kāds taksometra pasažieris atriebībā spārdījis taksista automašīnu, jo vīrietim liecies, ka pakalpojuma sniedzējs par braucienu bija paņēmis vairāk naudas nekā paredzēts.

Kā portālu "Delfi" informēja Valsts policijā, vecā gada vakarā ap pulksten 23:00 Rīgas Latgales policijas iecirkņa darbinieki saņēma izsaukumu uz Gogoļa ielu, Rīgā.

Zvanītājs bijis kāds taksometra vadītājs. Viņš ziņojis par vīrieti, kurš ar kājām spārda viņa automašīnu.

Policisti izbrauca uz notikuma vietu, kur sastapa iereibušo automašīnas apskādētāju. Policijas darbinieki aizturēja 1976.gadā dzimušo vīrieti un nogādāja policijas iecirknī, kur viņš atzina savu vainu izdarītajā.

Aizturētais policistiem pastāstīja, ka viņam licies, ka automašīnas vadītājs par taksometra pakalpojumiem paņēmis vairāk naudas nekā jāmaksā par braucienu. Redzot, ka taksometra vadītājs dodas projām ar saņemto naudu, aizturētais par to saniknojās un sāka ar kājām spert pa automašīnu, sabojājot to.

Policijā sākts kriminālprocess par mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu. Šādam noziegumam likumā paredzēts sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!