Foto: F64
Valsts policija sastāva trūkuma dēļ izbeigusi administratīvo lietvedību lietā par it kā notikušo kautiņu, kurā 26.jūnija vakarā Jelgavas novada domes priekšsēdētājs Ziedonis Caune (ZZS) esot piekāvis jaunieti saistībā ar agresīvu braukšanu ar automašīnu Jelgavas novadā, pirmdien vēsta portāls "jelgavniekiem.lv".

Policija pēc notikušā sāka administratīvo lietvedību, kuru, lai nebūtu interešu konflikta, izskatīja Dobeles iecirkņa darbinieki. Veicot notikušā faktu pārbaudi, sastāva trūkuma dēļ administratīvo lietvedību policija izbeidza.

Šis lēmums tikai pārsūdzēts, un to nodeva izvērtēšanai Jēkabpils iecirknī, taču arī tā darbinieki pārkāpuma sastāvu notikušajā neatrada, tādējādi Dobeles policistu pieņemtais lēmums par lietas izbeigšanu atstāts spēkā.

Jau vēstīts, ka kāds jaunietis vērsās policijā, apsūdzot Cauni viņa piekaušanā. Kā vēstīja "lsm.lv", atsaucoties uz piekautā jaunieša drauga teikto, Caune esot piekāvis jaunieti, kurš nereti agresīvi braukājis ar automašīnu. Jelgavas novada vadītājs gan šo informāciju noliedzot.

Cietušā puiša draugs portālam klāstījis, ka Vircavas pagasta ciematā "Mazlauki" viņš kopā ar draugu braukājuši ar tumšas krāsas BMW markas automašīnu. No aizmugures ar automašīnu parādījies deputāts, kurš mēģinājis viņu auto taranēt.

Vēlāk viņus uz ceļa apturējusi policija. Likumsargi likuši jauniešiem iepūst alkometrā. Lai arī pārbaude liecinājusi, ka jaunieši nav reibumā, cietušajam policija likusi iesēsties policijas automašīnā.

Tajā brīdī piebraucis arī Caune. Deputāts pienācis pie policijas automašīnas, atvēris tās durvis un iesitis cietušajam jaunietim pa seju. Par to jaunieši vērsušies policijā, ziņoja "lsm.lv".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!