Jēkabpilī pirmdien nogalināta pilsētā pazīstama veterinārārste vienīgās veterinārās klīnikas īpašniece Vilhelmīne Panga. Par to informēja Jēkabpils policijas pārvaldes izziņas dienesta priekšniece Sarmīte Daukšte.
Viņa pastāstīja, ka slepkavība notikusi pirmdien no rīta un Pangas līķi atradis pastnieks, kurš apmēram pulksten 10.40 ieradies ar pasta sūtījumu. Policijai, sākotnēji apskatot notikuma vietu un mirušo, nav radušās aizdomas par tīšu slepkavību, jo brūce galvā bijusi neliela, un tika pieļauta iespēja, ka tā varētu būt radusies no kritiena. Taču pēc veiktās ekspertīzes otrdien pēcpusdienā saņemta informācija, ka Panga nošauta.

Šautu brūci uzreiz nekonstatēja, jo uz ārsti šauts no ļoti slīpa leņķa, līdz ar to šāviena rēta bijusi neliela un neraksturīga šautai brūcei, piebilda Daukšte. Patlaban vēl nav noteikts, ar kādu ieroci Panga nogalināta. Policija pieļauj iespēju, ka tā bijusi karabīne. Taču konkrēti to noteiks ekspertīzē. Policijas rīcībā ir vairākas versijas par slepkavības motīviem un iespējamo vainīgo. Taču tās pagaidām netiek atklātas. Notiek izmeklēšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!