Foto: morgueFile
Sestdien, 18. jūlijā, Jūrmalā policisti aizturējuši sievieti, kura kādai sirmgalvei nozagusi somiņu, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Zādzība notikusi sestdien ap pulksten 14:00 Kauguru mikrorajonā. Cietusī sieviete pēc notikušā nekavējoties vērsusies policijā. Sieviete likumsargiem pastāstījusi, ka pie viņas pieskrējusi kāda sieviete, paķērusi viņas somiņu un aizbēgusi.

Pēc saņemtajām liecībām policisti noskaidrojuši iespējamo vainīgo personu. Netālu no notikuma vietas policijas darbinieki atraduši sievietes nozagto somiņu, taču no tās ļaundare bija paņēmusi gan naudu, gan mobilo telefonu.

Policisti sākuši vainīgās personas meklēšanu. Tajā pašā dienā likumsargiem izdevies aizturēt 1985. gadā dzimušu sievieti. Kā norāda policija, aizturētā jau iepriekš bijusi tiesāta par zādzību nelielos apmēros, kā arī par narkotisko vielu glabāšanu.

Par notikuši policija sākusi kriminālprocesu par atklātu zādzību nelielos apmēros. Par šādu noziegumu likumā paredzētais sods ir brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, piespiedu darbs vai naudas sods.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!