Foto: DELFI
Rīgā kādas Kleistu ielas deviņstāvu nama iedzīvotāji piecas dienas nav ievērojuši atkritumu šahtā līdz pusei iebāztu kaila vīrieša līķi, portālam "Delfi" pastāstīja Valsts policijas Rīgas reģiona policijas pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis.

Policija informāciju par līķi atkritumos saņēma otrdien un nekavējoties devās uz notikuma vietu. Pieaicinot tiesu medicīnas ekspertu, policija uzzināja, ka vīrietis miris vardarbīgā nāvē un sāka kriminālprocesu par slepkavību.

Tai pašā dienā policija aizturēja iespējamo vainīgo, kurš arī atzinās pastrādātajā, skaidrojot, ka kopā ar nogalināto, 1977.gadā dzimušo vīrieti 30.novembrī lietojis alkoholu kādā no blakusmāju dzīvokļiem. Starp abiem izcēlās konflikts un aizturētais ar tabureti vīrietim iesitis pa galvu un tad devies gulēt. 1.decembra rītā vīrietis secināja, ka pudeles brāli ir nositis, tāpēc sagaidīja vakaru un aiznesa tā līķi uz tuvējo māju un iebāza atkritumu konteinerā.

Jautāts, kāpēc pudeles brāļa līķis bijis kails, vīrietis paskaidroja, ka nomazgājis tā asiņaino galvu. Viņš cerējis, ka, ja būs novilktas ar asinīm notraipītās drēbes, neviens neuzzinās, ka noslaktētais vīrietis miris vardarbīgā nāvē.

Policija informē, ka aizturētais ir 1964.gadā dzimis vīrietis, kurš lielu daļu no savas dzīves pavadījis apcietinājumā. Tiesa ceturtdien viņam kā drošības līdzekli piemēroja apcietinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!