Foto: stock.xchng

Bulduros sestdien, 17.maijā, starp meitu un māti izcēlās konflikts, kura rezultātā meita 79 gadus vecajai mātei iedūra vēderā, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Sestdien, ap pulksten 20, Jūrmalas policijas iecirknī saņemta informācija no kādas slimnīcas, ka pie viņiem ar durtu brūci vēderā pēc palīdzības vērsusies 1935.gadā dzimusi sieviete. Policisti sāka izmeklēšanu un noskaidroja, ka cietusī sieviete dzīvo kopā ar savu meitu un mazdēlu kādā vienistabas dzīvoklī Bulduros. Policija atklāja, ka starp māti un meitu jau iepriekš vairākkārt notikuši konflikti.

Policisti devās uz cietušās 79 gadus vecās sievietes dzīvesvietu, kur sastapa viņas 1967.gadā dzimušo meitu. Sieviete tika aizturēta un nogādāta policijas iecirknī. Iepriekš viņa nav bijusi sodīta, taču policijas redzeslokā par vardarbības izpausmēm nonākusi jau vairākkārt.

Par šo gadījumu sākts kriminālprocess par tīšu smagu miesas bojājumu nodarīšanu, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz septiņiem gadiem un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Tiesa otrdien, 20.maijā, aizturētajai sievietei piemēroja apcietinājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!