Pagājušajā nedēļā, 30.aprīlī, picērijā "Čilli pica", Klaipēdas ielā Liepājā, nodarīti miesas bojājumi Osipova partijas deputāta kandidātam pašvaldību vēlēšanās Aleksandram Šimjakinam, informēja partijas līderis Jevgēņijs Osipovs.

Liepājas pilsētas un rajona Policijas pārvaldes preses sekretāre Jolanta Knīse apstiprināja, ka šāds incidents picērijā 30. aprīlī noticis un 1971. gadā dzimušajam Šimjaknam miesas bojājumus nodarījis kāds 1966. gadā dzimis vīrietis, par ko policijā saņemts iesniegums. Knīse pagaidām atturējās sīkāk skaidrot notikušā apstākļus.

Kā liecina informācija partijas mājaslapā, Šemjakinu uz sarunu picērijā uzaicinājis viņa sens paziņa Viesturs, kas esot saistīts ar vienu no pašreizējām Liepājas varas partijām, un izteicis neapmierinātību, ka Šemjakins priekšvēlēšanu cīņā iesaistījies "neīstās" partijas rindās. Saruna beigās nonākusi līdz dūru cīņai, Viesturs iesitis Šemjakinam pa galvu.

Šemjakina partijas biedri apstiprināja, ka noticis incidents, tomēr no sīkākiem komentāriem atturējās. Ar Šemjakinu aģentūrai LETA ceturtdien sazināties neizdevās, tomēr dienu iepriekš, sastapts uz ielas, Šemjakins neizskatījās fiziski cietis.

Aleksandrs Šemjakins ir otrais Osipova partijas vēlēšanu sarakstā 6. jūnija pašvaldību vēlēšanām. Viņš ir SIA "Hidrolats" jurists ar vidējo izglītību, norādīts Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) mājaslapā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!