Ugunsdzēsības un glāšanas dienests un Pašvaldības policija tikai dienu pēc nelaimes atgadījuma no Hapaka grāvja izvilkuši noslīkuši automašīnu "BMW" un noslīkušu tās vadītāju.
Pašvaldības policijas preses sekretāre Sanita Brakanska BNS pastāstīja, ka automašīnas meklēšana sākusies sestdien pēc tam, kad aculiecinieki bija ziņojuši par kādu auto, kas varētu būt ielidojis šajā grāvi.

Ierodoties notikuma vietā sestdienas vakarā Valsts policija un ugunsdzēsēji pāmeklējuši iedzīvotāju uzrādīto vietu, taču nekādas pēdas, kas būtu saistītas ar noslīkšanu, nav atraduši.

Taču meklēšanas darbus nolemts turpināt svētdien, talkā aicinot Pašvaldības policijas ūdenslīdējus. Pēc uzrādītās vietas pārbaudes tiešām grāvī atrasta noslīkusi tumši zilas krāsas auto "BMW" un tajā noslīcis vadītājs.

Šobrīd nav skaidrs, kā notikusi nelaime, bet policijai ir aizdomas, ka vadītājs nav iekļāvies līkumā un ielidojis grāvī, tāpēc uz vietas nebija nekādu bremzēšanas pēdu.

Iespējams, automašīnā atradušies divi cilvēki, taču tas nav apstiprinājies. Taču, ja radīsies pastiprinātas aizdomas par otra cilvēka atrašanos automašīnā, ūdenslīdēji turpinās meklēšanas darbus.

Ugunsdzēsības un glābšanas dienests informē, ka automašīnā noslīcis 1963.gadā dzimušais J.R. Pēc ugunsdzēsēju sniegtās informācijas, automašīna noslīkusi Beķera grāvī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!