Ceturtdien 28.decembrī ap pulksten 10 policija saņēmusi informāciju, ka no maksas stāvlaukuma Airītes ielā nozagta automašīna "Opel Omega". To tur 20.decembrī bija novietojusi Liepājas Ceļu policija, jo pie mašīnas stūres bija sēdies iereibis jaunietis bez vadītāja apliecības, ziņo portāls “liepājniekiem.lv”.
19 gadus vecajam jauneklim izelpā konstatēja 2,2 promiles alkohola. Par notikušo ir uzsākts kriminālprocess par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola ietekmē.

Pēc auto pazušanas tika uzsākts vēl viens kriminālprocess par noziedzīgu nodarījumu pret īpašumu, kā arī tiek meklēts pazudušais spēkrats.

Jau trešdienas vakarā Ceļu policija Jūras ielā pamanīja šo automašīnu un mēģināja to apturēt, bet vadītājs auto neapturēja un bēga. Policija sāka pakaļdzīšanos, un automašīna tika apturēta pēc brīdinājuma šāvieniem gaisā Hika ielā pie Gulbju dīķa.

Pie automašīnas stūres atradās 18 gadu vecais Deniss, kurš ir automašīnas juridiskais īpašnieks. Turklāt arī viņš bija iereibis – Denisa izelpā konstatēja 3 promiles alkohola.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!