Pirmdien Aizkraukles rajonā uzņēmuma "Taxi Ogre" noslepkavotā taksometra vadītāja automašīna "VW Touran" atrasta Jēkabpils rajonā, informēja Ogres rajona Policijas pārvaldes (RPP) preses sekretāre Dzintra Dzene.

Jēkabpils, Aizkraukles un Ogres rajona policijas darbinieki turpina meklēt 1978.gadā dzimušo Vladimiru Volkovu, kurš tiek turēts aizdomās par taksista slepkavību.

Volkovs ir Ogres rajona iedzīvotājs, iepriekš nesodīts, bet jau vairākkārt nonācis policijas redzeslokā, piebilda policijas pārstāve.

Voklova pazīmes: augums 182 centimetri, tumši mati, vidēja miesas uzbūve. Jau vakar policija brīdināja, ka Volkovs varētu būt bruņots.

Policija lūdz visus, kuru rīcībā ir jebkāda informācija par Volkova pašreizējo atrašanās vietu, zvanīt pa tālruņiem: Ogrē: 65002400; Aizkrauklē: 65102500 vai Jēkabpilī: 65202600. Informācijas sniedzējiem anonimitāte garantēta.

Kā ziņots, 8.decembrī Ogres RPP darbinieki izsludināja meklēšanā pelēkas krāsas taksometru "VW Touran" ar valsts numuru TX 6718, kura vadītājs torīt tika atrasts noslepkavots Aizkraukles rajonā. Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, minētajā taksometrā naktī uz pirmdienu pēc pusnakts iekāpuši pasažieri un taksometrs izbraucis no Ogres Aizkraukles virzienā.

Tas šogad bijis jau piektais slepkavības gadījums, kurā tiek nogalināts taksometra šoferis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!