Pagājušajā diennnaktī Latvijā reģistrēti 105 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 13 cieta cilvēki, bet divi cilvēki gājuši bojā.
Valsts policijas preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas priekšniece Kristīne Mežaraupe aģentūru LETA informēja, ka Rīgā reģistrēti 38 negadījumi, divos no tiem cieta cilvēki.

Šorīt plkst.0.35 Rīgā, Salaspils ielā 1978.gadā dzimušais Aleksandrs, vadot trolejbusu, notrieca gājēju, kur personība pagaidām nav noskaidrota. Vīrietis no gūtajām traumām nomira notikuma vietā līdz neatliekamās palīdzības brigādes ierašanās brīdim.

Vakar, 4.jūnijā, ap plkst.17 Rīgas rajona Baldonē uz kādā lauku ceļa no paštaisīta traktora ar piekabi, kuru vadīja 1944.gadā dzimušais Andris, izkrita 1946.gadā dzimušais Josifs un pakļuva zem riteņiem. No gūtajām traumām vīrietis nomira notikuma vietā.

Vakar ap plkst.22 Cēsu rajona Vidzemes šosejas 72.kilometrā 1975.gadā dzimušais Guntis, vadot motociklu IŽ bez valsts numura, iebrauca pretējā joslā, kur sadūrās ar automašīnu "Ford Escort", kuru vadīja 1962.gadā dzimušais Guntis.

Cietušas motociklists komas stāvoklī nogādāts slimnīcā.

Vakar ap plkst.22.30 Jelgavas rajonā autoceļa Dobele-Bauska 1.kilometrā automašīna "Audi 100" nobrauca no ceļa, apgāzās un ietriecās autobusa pieturā. Cietušais vadītājs, 1982.gadā dzimušais Aleksandrs, kurš transportlīdzekli vadīja alkohola reibumā bez autovadītāja apliecības, ar dažādām traumām nogādāts slimnīcā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!