Foto: stock.xchng

Policisti Rīgā otrdien aizturējuši trīs vīriešus ar narkotikām, no kuriem viens mēģināja policistus pārliecināt, ka heroīnu atradis, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Maskavas ielā ap pulksten 11 policisti pamanīja kādu aizdomīgu vīrieti, kurš izskatījās iereibis. Aizdomīgais vīrietis aizturēts un nogādāts iecirknī, kur viņa mantās atrasts un atsavināts polietilēna maisiņš ar 0,5 gramiem metamfetamīna. Aizturētais ir 1991. gadā dzimis vīrietis un iepriekš nav tiesāts, norāda policijā.

Vēlāk, ap pulksten 14:30, iecirknī, aizdomās par narkotisko vielu lietošanu, nogādāts 1989. gadā dzimis vīrietis. Policisti pie viņa atrada 0,1 gramu heroīna. Aizturētais jau agrāk ir tiesāts.

Savukārt ap pulksten 15: 30 Teikā, Burtnieku ielā aizturēts kādu 1979. gadā dzimis vīrietis. Pie aizturētā atrasti 0,0522 grami heroīna, taču viņš apgalvo, ka narkotiskās vielas mētājoties visur un esot tās atradis, jo "pilna zeme ar šīm vielām". Aizturētais jau iepriekš ir tiesāts, tai skaitā par pārkāpumiem saistībā narkotiskajām vielām, bilst policijā.

Visos trijos gadījumos sākti kriminālprocesi par narkotisko vielu glabāšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!