Par madonietes divu mazu bērnu māmiņas Guntas Gurskas nežēlīgu piekaušanu laupīšanas nolūkā apsūdzēti četri cilvēki, informēja Vidzemes tiesu apgabala prokurors Sandris Kaparkalējs.
Pirmstiesas izmeklēšanas laikā sākotnējā apsūdzība izvirzīta 19 gadu vecajai Aijai P., 53 gadus vecajam Vasilijam K., 23 gadus vecajam Valdim S. un 20 gadu vecajai Inesei D. Trīs no apsūdzētajiem pašlaik atrodas apcietinājumā.

"Katrai personai Gurskas aplaupīšanā, kuras dēļ nodarīti smagi miesas bojājumi, ir izvirzīta dažāda apsūdzība. Vēl tiks veiktas dažādas ekspertīzes. Iespējams, ka krimināllietu tiesai varēs nodot novembrī," sacīja Kaparkalējs.

Cietusī Gurska uz turieni pārvietota atpakaļ no Rīgas Gaiļezera slimnīcas. Lai arī brīžiem viņai acis esot vaļā, tomēr mediķi uzskata, ka cietusī joprojām "neapzinās sevi reālajā pasaulē un nav kontaktējama".

8.septembrī Madonā, pilsētas stadiona tuvumā, 100 metru no mājām atrasta nežēlīgi piekauta 25 gadus veca sieviete. Viņa no rīta bija devusies uz pilsētu iepirkties, gatavojoties vīra dzimšanas dienai 9.septembrī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!