Foto: LETA
Piektdien, 11. martā, ap pulksten 14.43 Rīgā, Pļavniekos, Saharova un Keldiša ielu krustojumā pie kādas sabiedriskās ēdināšanas vietas tika nošauts vīrietis. Saistībā ar notikušo likumsargi aicina atsaukties notikuma aculieciniekus un video reģistratoru īpašniekus.

Jau ziņots, ka saistībā ar noziegumu VP ir aizturējusi vairākas personas.

Policija aicina atsaukties notikuma aculieciniekus un video reģistratoru īpašniekus, kuri 11. martā laika posmā no pulksten 10.00 līdz 17.00 pārvietojās Pļavnieku, Ulbrokas un Dreiliņu rajonos Rīgā.

Iedzīvotāji aicināti pārskatīt savu video reģistratoru ierakstus un sazināties ar policiju. Iespējams, kāds video reģistrators var būt fiksējis kādu autotransportu, cilvēkus vai situācijas, kas var būt ļoti nozīmīgas izmeklēšanai.

Informācijas sniegšanai sazinieties ar Valsts policiju pa e-pastu kipinfo21@vp.gov.lv vai tālruņa numuru 28601498.

Valsts policija aicina nebaidīties sniegt informāciju, anonimitāte tiek garantēta.

Piektdien, 11. martā, Valsts policija saņēma informāciju, ka ap pulksten 14.43 Rīgā, Pļavniekos, Saharova un Keldiša ielu krustojumā pie kādas sabiedriskās ēdināšanas vietas tika nošauts vīrietis, kurš tobrīd atradās automašīnā, bet iespējamās vainīgās personas notikuma vietu pameta, portālu "Delfi" informēja VP pārstāve Simona Grāvīte.

Saņemot informāciju par notikušo, nekavējoties visā Latvijas teritorijā tika izsludināts plāns "Slazdi" un piesaistīti plaši policijas spēki, lai vainīgās personas aizturētu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!