Foto: DELFI Aculiecinieks

Incidentā Rīgā, Murjāņu ielā, kura rezultātā slimnīcā mirusi kāda 1946.gadā dzimusi sieviete, iespējams, bijis iesaistīts uzņēmuma 'Rīgas satiksme” autobuss. Policija par notikušo sākusi kriminālprocesu un aicina atsaukties aculieciniekus, portālu “Delfi” informēja valsts policijas Rīgas reģiona preses pārstāvis Toms Sadovskis.

Viņš sacīja, ka iepriekš esot sniegta neprecīza informācija par notikušā apstākļiem. Šobrīd esot iespējams apgalvot vien to, ka pirmdien pulksten 14:22 Rīgā, Murjāņu ielā pie sabiedriskā transporta pieturas „Kvēles iela" noticis negadījums, kurā bijis iesaistīts kāds sabiedriskā transporta vadītājs un kāda 1946. gadā dzimusi sieviete, kura negadījumā guva traumas.

Pēc negadījuma autobusa vadītājs pametis notikuma vietu, taču cietusī sieviete tika nogādāta ārstniecības iestādē, kur dažas stundas vēlāk mira. Šobrīd Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē sākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana, lai noskaidrotu visus negadījuma apstākļus.

Rīgas policisti ir noskaidrojuši iespējamo autobusa vadītāju, taču, ņemot vērā, ka izmeklēšana ir tikai sākuma stadijā, lietā vēl ir jānoskaidro virkne detaļu, tādēļ policija aicina atsaukties negadījuma aculieciniekus, zvanot pa tālruņu numuriem: 67086942, 26653628 vai 110.

Uzņēmuma "Rīgas satiksme" preses pārstāvis Viktors Zaķis portālam "Delfi" iepriekš sacīja, ka pirmdienas pievakarē policija vērsusies uzņēmumā ar lūgumu palīdzēt noskaidrot lietas apstākļus. To arī savā iekšienē dara uzņēmums. Tobrīd gan apstiprināt tieši "Rīgas satiksmes" autobusa iesaisti notikumā Zaķis nevarēja.

Uzņēmuma pārstāvis papildināja, ka neesot arī īstas skaidrības par notikušā apstākļiem, proti, neesot skaidrs, kas un kā īsti negadījuma brīdī noticis. Tagad pārbaudes gaitā visi apstākļi tiekot skaidroti.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!