Pirmdien pēcpusdienā policijas darbinieki Rīgā vajājuši īpaši bīstamus noziedzniekus un vienu no viņiem ievainojuši mugurā, apstiprināja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vecākā inspektore Sintija Kājiņa.
Noziedzniekiem, kuri, iespējams, saistīti ar bankas laupīšanu Ķekavā, izdevies aizmukt.

Galvaspilsētā izsludināta abu vīriešu meklēšana un policija strādā pastiprinātā režīmā.

Kājiņa apstiprināja, ka ap plkst.17 Saharova un Keldiša ielas krustojumā, dzenoties pakaļ kādai automašīnai, policijas darbinieki raidīja tās virzienā vairākus šāvienus. Galu galā, automašīna aizdegusies.

Divi automašīnā esošie vīrieši aizbēga no notikuma vietas.

Policijas darbinieki vienu no vīriešiem ievainojuši mugurā.

Policija saistībā ar notikušo meklē 1980.gadā dzimušo Aleksandru Kolisničeko un 1971.gadā dzimušo Igoru Vasiļjevu.

Iedzīvotājiem, kuru rīcībā ir informācija par abiem noziedzniekiem vai ir zināma viņu iespējamā atrašanās vieta, lūgums piezvanīt uz tālruņa numuriem 7075310, 7086426, 112 vai 02.

Meklēšanā esošie vīrieši, iespējams ir bruņoti.

Pagājušajā nedēļā, 10.novembrī, Rīgas rajona Ķekavā trīs vīrieši, pielietojot šaujamieroci, aplaupīja "Latvijas Krājbankas" ("Krājbankas") filiāli.

Pēc policijas sniegtās informācijas, pirms plkst.10 bankas filiālē iegāja trīs vīrieši un, izšaujot griestos, nolaupīja aptuveni 500 latu.

Policija un apsardzes firma "Koblenz", kura apsargā bankas filiāli, saņēma informāciju ap plkst.9.54. Apsardzes firmas darbinieki notikuma vietā ieradās pēc divām minūtēm no izsaukuma brīža, bet aizturēt laupītājus neizdevās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!