Foto: AP/Scanpix
Policists, kuru sestdien Pārdaugavā noķēra bruņotas laupīšanas laikā, tajā pat dienā aplaupījis vēl vienu bodi, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas pārstāve Sintija Virse.

Likumsargs, kurš policijā strādā kopš 2009.gada, sestdien paguvis aplaupīt kādu tirdzniecības vietu Pārdaugavā, nolaupot 20 latus, pavēstīja policijas pārstāve. Virse pastāstīja, ka tas noticis vēl pirms otrā laupīšanas mēģinājuma, kura laikā vīrieti aizturēja veikala apsargi.

Jautāta, vai policists, kurš laupīšanas brīdī bija stiprā reibumā, atzinies pastrādātajā, Virse sacīja – viņš ar izmeklētājiem sadarbojoties. Pirmdien tiesā tiek lemts arī par drošības līdzekļa piemērošanu.

Portāls "Delfi" jau vēstīja, ka kādā veikaliņā bruņotas laupīšanas mēģinājuma laikā sestdien aizturēts kāds vīrietis, kurš izrādījies policists. Laupīšanā 1988.gadā dzimušais vīrietis izmantojis gāzes ierocis bez patronām. Viņa izelpā bija 3,24 promiles alkohola.

Sākts kriminālprocess, kā arī ierosināta disciplinārlieta. Policijas šefs Ints Ķuzis jau pavēstījis, ka darbu policijā vīrietis zaudēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!