Foto: LETA

Lai arī policija nav saņēmusi iesniegumu, pretenziju vai sūdzību, tā tomēr ir sākusi resorisko pārbaudi par Liepājā notikušo konfliktu, kurā bija iesaistīts arī latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis.

Portāls "Delfi" Valsts policijā noskaidroja, ka 12. maijā pulksten 4.51 saņemts izsaukums par konfliktu Liepājā, Zivju ielā.

Likumsargiem ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka vairākas personas savstarpēji konfliktēja un vizuāli bija redzams, ka ir cietuši cilvēki.

Lai izšķirtu konfliktu, Valsts policijas amatpersonām bija jāpielieto piparu gāze.

Kad konflikts izšķirts, 1994. gadā un 1992. gadā dzimušas personas nodotas mediķiem apskatei.


Neskatoties uz to, ka tobrīd notikuma vietā cietušie atteikušies no policijas palīdzības un iejaukšanās, kā arī vēl līdz šim brīdim Valsts policijā nav saņemta neviena pretenzija vai sūdzība ne par konfliktā iesaistītajām personām, ne arī par notikušo vai gūtajiem miesas bojājumiem, patlaban policijā par notikušo sākta resoriskā pārbaude, kurā policija skaidros konflikta iemeslus un notikušā apstākļus.

Jau ziņots, ka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" zvaigzne Kristaps Porziņģis sestdienas naktī bija iekūlies incidentā dzimtajā Liepājā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!