Foto: PantherMedia/Scanpix

Pirmdien, 17. augustā, un otrdien Valsts policija aizturējusi divas sievietes un vīrieti, kuri jūnija sākumā Rīgā piekāvuši kādu kungu.

Jūnija sākumā Rīgas Kurzemes iecirknī vērsies kāds vīrietis, kurš pastāstījis, ka viņu piekāvušas vairākas personas. Policisti noskaidrojuši, ka 2. jūnijā Dzirciema ielas un Buļļu ielas krustojumā starp cietušo vīrieti un trim personām – divām sievietēm un vienu vīrieti – sācies konflikts. Aso vārdu apmaiņa izvērtusies kautiņā.

Vīrietis un divas sievietes cietušajam 1973. gadā dzimušajam vīrietim atņēmušas viņa līdzi nesto koka beisbola nūju un sākušas viņu sist. Pēcāk ļaundari cietušajam atņēmuši arī mobilo telefonu.

Policisti pēc informācijas saņemšanas sākuši aizdomās turamās personas meklēt. Pirmdien policisti aizturējuši 1993. gadā un 1994. gadā dzimušas sievietes, bet otrdien aizturēts arī 1980. gadā dzimis vīrietis.

Aizturētās personas savu vainu miesas bojājumu nodarīšanā un mobilā telefona paņemšanā atzinušas, norāda likumsargi.

Patlaban par laupīšanu grupā policija sākusi kriminālprocesu. Aizturētajiem par šādu noziegumu var draudēt brīvības atņemšana uz laiku līdz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!