Foto: LETA
Aizvadītajās brīvdienās Rīgas pašvaldības policijas redzeslokā nonākuši vairāki autovadītāji, kuri pie spēkrata stūres sēdušies reibuma stāvoklī, portāls “Delfi” uzzināja Rīgas pašvaldības policijā.

Patrulējot Tallinas ielā, kārtības sargi ievērojuši automašīnu, kas braukusi nepārliecinoši. Apturot automašīnu un pārbaudot tās vadītāja datus, pašvaldības policisti noskaidrojuši, ka personai nav vadītāja apliecības. Tāpat vadītājs, iespējams, bijis narkotisko vielu reibumā.

Rīgas pašvaldības policijas darbinieki autovadītāju aizturējuši un nodevuši Valsts policijas darbiniekiem.

Līdzīgi notikumi risinājušies Brīvības ielā. Centra pārvaldes darbinieki patrulēšanas laikā aizturējuši transportlīdzekļa vadītāju alkohola reibumā. Persona aizturēta un nodota Valsts policijas Ceļu policijas darbiniekiem.

Tāpat agrā 16. janvāra rītā policijas redzes lokā nonācis autovadītājs, kurš bija izraisījis ceļu satiksmes negadījumu un mēģināja pamest notikuma vietu. Policijas darbiniekiem bijušas pamatotas aizdomas, ka arī šis autovadītājs ir reibumā. Pašvaldības policija informē, ka aizdomas vēlāk arī apstiprinājušās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!