Foto: Rīgas Pašvaldības policija
Ceturtdien, 14. aprīlī, neilgi pēc pusnakts Latgales pārvaldes darbinieki devušies uz izsaukumu Spīķeru ielā, kur bija izcēlies konflikts starp vairākiem jauniešiem, portāls "Delfi" uzzināja Rīgas pašvaldības policijā.

Kārtības sargi notikuma vietā sastapuši jauniešus un agresīvi noskaņotu meiteni, kura vairākkārtīgi centusies iesist vienam no puišiem. Pamanot policijas tuvošanos, jauniete mēģinājusi nozust, ieskrienot tirgus teritorijā.

Pašvaldības policisti meteini panākuši. Vņa policistiem skaidrojusi, ka konflikts izcēlies ar vienu no jauniešiem, kura somai viņa netīšām uzsēdusies. Pēc tam arī sākusies grūstīšanās. Veicot personas datu pārbaudi, pašvaldības policisti konstatējuši, ka meitene ir mazgadīga.

Uz policijas darbinieku norādēm par atrašanos publiskā vietā tik vēlā vakara stundā meitene atbildējusi, ka nevēlas doties mājās un dzīvesvietas adresi nosaukt atteikusies. Sarunā ar kārtības sargiem meitene lietojusi necenzētus vārdus, vēlējusies pamest notikuma vietu un izmētājusi savas personīgās mantas. Starp tām policisti pamanījuši arī šķiltavas un cigaretes.

Kareivīgi noskaņotā meitene nogādāta krīzes centrā, taču saistībā ar to, ka bērns, iespējams, lietojis alkoholu, izsaukti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbinieki. Mediķi apskatījuši jaunieti un lēmuši viņu hospitalizēt.

Informācija par notikumu nodota Bērnu likumpārkāpumu profilakses nodaļai izvērtēšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!