Pagaidām nenoskaidrotas personas pagājušajā naktī kādas dzīvojamās mājas kāpņu telpā sadūrušas bijušā Ivana Haritonova noziedzīgā grupējuma dalībnieku Nikolaju Sirotkinu.
1963.gadā dzimušais Sirotkins slimnīcā nogādāts ar durtām brūcēm krūtīs, apakšdelmā un citās ķermeņa daļās. Tāpat viņam konstatēts smadzeņu satricinājums un sistas brūces sejā.

Pagaidām nav izdevies noskaidrot, kādu iemeslu dēļ Sirotkins sadurts, taču policija pieļauj, ka tas nav darīts laupīšanas nolūkos.

Šogad bijušajiem haritonoviešiem ir uzbrukts vairākkārt. Tiek pieļauta iespēja, ka pašlaik notiek izrēķināšanās ar Haritonova grupējuma paliekām.

Jau vēstīts, ka janvāra beigās Rīgā tika nošauts Valērijs Berlins, ko uzskatīja par vienu no grupējuma kases turētājiem. Vēlāk caur dzīvokļa durvīm tika sašauts vēl viens bijušais haritonovietis, bet pagājušajā nedēļā arī Aleksandrs Kisels ar iesauku Kisa.

Valsts policijā BNS skaidroja, ka Sirotkins savulaik Haritonovam bijis tuvu stāvošs cilvēks. Neoficiāli Sirotkins bijis viens no kazino "Latvija" īpašniekiem.

Oficiāli Sirotkins skaitās viens no uzņēmuma "Niks" īpašniekiem, kas nodarbojas ar azartspēļu organizēšanu, un olimpiskā hokeja centra "Dinamo" dibinātājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!