Foto: LETA

Pirmdien, 18.maijā, Valsts policija aizturējusi kādu jaunieti, kurš ar nazi mugurā sadūris savu kaimiņu, kurš savukārt iepriekš bija jaunietim iesitis ar āmuru. Pēc notikušā incidenta dūrējs pats izsaucis policiju, bet no notikuma vietas aizgājis, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Notikumi risinājušies naktī uz svētdienu, 17.maiju, ap pulksten 00:35. Rīgas Brasas iecirknis saņēmis informāciju no vīrieša, kurš paziņojis, ka sadūris savu kaimiņu.

Vīrietis informējis likumsargus, ka sadurtais vīrietis atrodas kādā dzīvoklī Mārkalnes ielā. Ierodoties norādītajā adresē, policijas darbinieki atraduši sadurto 1983.gadā dzimušo vīrieti, taču pats zvanītājs no notikuma vietas jau bija aizgājis.

Cietušo vīrieti mediķi nogādājuši slimnīcā, bet policisti sākuši meklēt vainīgo personu. Pirmdien, 18.maijā, likumsargi aizturējuši 1992.gadā dzimušu vīrieti.

Policisti noskaidrojuši, ka kopīgas iedzeršanas laikā 1983.gadā dzimušais vīrietis iesitis 1992.gadā dzimušajam vīrietim ar āmuru. Savukārt 1992.gadā dzimušais jaunietis sadusmojies un ar nazi iedūris otram mugurā.

Par miesas bojājuma tīšu nodarīšanu, kas bīstams dzīvībai, policija sākusi kriminālprocess. Par šādu noziegumu var draudēt sods – brīvības atņemšana uz laiku līdz septiņiem gadiem un probācijas uzraudzība uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Patlaban policija turpina izmeklēšanu, kurā detalizēti noskaidros notikušā apstākļi un aizturētās personas iegūto miesas bojājumu smaguma pakāpi. Tāpat likumsargi noskaidros, vai otrs vīrietis saucams pie atbildības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!