Svētdien, 7.oktobra pēcpusdienā, braucot no Ventspils uz Liepāju, divi vīrieši savā automašīnā, 1987.gada izlaiduma "Audi 100", uzņēma kādu savu paziņu, kurš lūdzis aizvest līdz pilsētas robežai, taču brīdī, kad automašīnas vadītājs un viņa pasažieris uz mirkli izkāpa no automašīnas, "stopētājs" auto aizdzina.
Kā informēja Ventspils policijas pārvaldes preses sekretāre Dzidra Šķute, pēc pāris stundām Ventspils policija saņēma informāciju, ka meklēšanā izsludinātā automašīna "Audi 100" avarējusi un atrasta uz Ugāles - Zlēku ceļa. Automašīna bija nobraukusi no ceļa brauktuves.

Pēc laika policijas darbinieki aizturēja personu, kura tiek turēta aizdomās par automašīnas zādzību - 1978.gadā dzimušo S. P. Braucot uz notikuma vietu, Ceļu policijas darbinieki sastapa kādu vīrieti, kurš mēģināja "nobalsot" policijas automašīnu, taču kad ieraudzīja, ka tā ir policijas, mēģināja aizbēgt.

Vīrietis, kura pazīmes sakrita ar tā cilvēka pazīmēm, kurš nozaga "Audi 100", tika noķerts un pēc ceļu satiksmes negadījuma noformēšanas viņu nogādāja Valsts policijas dežūrdaļā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!