Foto: DELFI

Svētdienas, 1. janvāra, naktī Rīgas pašvaldības policijas darbinieki devušies uz izsaukumu Sarkandaugavā, kur izcēlies ģimenes konflikts un strīda laikā laulātais sācis draudēt ar ieroci savai dzīvesbiedrei, portāls "Delfi" uzzināja pašvaldības policijā.

Notikuma vietā pašvaldības policistus sagaidījis kāds vīrietis, kurš pastāstīja, ka viņa mātei ar vīru izcēlies strīds. Sieviete netiekot izlaista no dzīvokļa un viņai tiek draudēts ar ieroci.

Likumsargi devušies uz norādīto dzīvokli, kura durvis atvērusi noraudājusies sieviete. Viņa paskaidrojusi, ka pēc kopīgas iedzeršanas viņas vīrs palicis agresīvs, jo nesen zaudējis darbu un emociju uzplūdā draudējis viņai ar gāzes ieroci. Dzīvoklī kārtības sargi sastapuši arī pats vaininieks, kurš arī policistu klātbūtnē izturējies agresīvi pret savu dzīvesbiedri. Vīrietim dots rīkojums nekavējoties ieroci uzrādīt.

Iereibušais vīrietis no netālu esošās atvilktnes izvilcis ieroča maksti ar munīciju. Persona paskaidrojusi, ka ieroci iegādājusies sen. Izrādījies, ka gāzes ierocis nav reģistrēts.

Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki. Sievietei jautāts vai par izteiktajiem draudiem viņa rakstīs iesniegumu, lai agresoru sauktu pie likumā paredzētās atbildības. Laulātā pažēlojusi dzīvesbiedru un no šādas iespējas atteikusies.

Pēc neilga laika dzīvoklī ieradušies Valsts policijas darbinieki, kuri pārņēmuši darbu, lai noformētu administratīvā pārkāpuma protokolu par gāzes ieroča nereģistrēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!