Foto: DELFI
Rīgas tiesas apgabala prokuratūra Aizkraukles rajona tiesai nodevusi krimināllietu, kurā par dzimumnoziegumiem pret četrām pusaudzēm apsūdzēts vīrietis pārdevēja amatā.

Prokuratūras preses sekretāre Aiga Šēnberga aģentūrai LETA pastāstīja, ka vīrietim apsūdzība uzrādīta par izvarošanu, mudināšanu uz netiklām un seksuālām darbībām un pornogrāfiska rakstura materiālu izgatavošanas un izplatīšanas noteikumu pārkāpšanu.

Kopumā 1984.gadā dzimušajam vīrietim inkriminētas septiņas epizodes un cietušās ir četras meitenes. Uz nozieguma brīdi viena meitene bija 11 gadus veca, bet pārējām attiecīgi bija 13, 15 un 17 gadi.

Saskaņā ar apsūdzību vīrietis interneta portālos "draugiem.lv" un "inbox.lv" sarakstījies ar meitenēm un tad aicinājis uz satikšanos. Reāli apsūdzētais saticies tikai ar jaunāko no cietušajām, bet pārējās mudinājis uz seksu ar interneta un mobilā tālruņa īsziņu starpniecību.

Jau ziņots, ka policisti vīrieti aizturēja pērn 24.martā, brīdī, kad viņš bija tikko saticies ar mazgadīgu meiteni. Pateicoties ātrajai policistu reaģēšanai, iespējamais noziegums tika novērsts un vīrietim neizdevās veikt, visticamāk, ieplānoto bērna izvarošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!