Foto: PantherMedia/Scanpix
Trešdien vakarā ugunsgrēka Rēzeknes novada Silmalas pagastā gājusi bojā sieviete, portālu "Delfi" informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Informāciju par Rēzeknes novada Silmalas pagastā degošu dzīvojamo māju ugunsdzēsēji saņēma plkst.20.49. Glābējiem ierodoties notikuma vietā, vienstāvu koka dzīvojamā māja degusi ar atklātu liesmu un tai bija iebrucis jumts.

Ugunsgrēkā gājusi bojā sieviete, kuras vecums vēl tiek noskaidrots. Kopumā dzīvojamā māja degusi 70 kvadrātmetru platībā.

Vēl aizvadītajā diennaktī degusi dzīvojamā māja Rēzeknes novada Griškānu pagastā. Informācija par šo ugunsgrēku trešdien saņemta pirms pusdienas laika – plkst.10.49. Ugunsgrēkā cietis apmēram 40 gadus vecs vīrietis, kurš guva apdegumus un tika hospitalizēts.

Šī ugunsgrēka dzēšanu apgrūtināja tas, ka tuvākā ūdens ņemšanas vieta atradās divu kilometru attālumā, līdz ar to ūdeni ugunsgrēka dzēšanai nācās pievest. Līdztekus bija apgrūtināta arī piekļūšana notikuma vietai, jo māju tuvumā nebija ceļa. Kopējā ugunsgrēka platība bija 70 kvadrātmetri.

Aizvadītajā diennaktī VUGD kopumā saņēma 21 izsaukumus. Dzēsti deviņi ugunsgrēki, veikti deviņi glābšanas darbi, bija arī trīs maldinoši izsaukumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!