Foto: DELFI Reporter
Vakar divos nelielos ugunsgrēkos Rīgā un Daugavpilī cietuši divi cilvēki, kuri saindējušies ar degšanas produktiem.

Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), svētdien neilgi pirms plkst.7 Rīgā, Imantas mikrorajonā, piecstāvu dzīvojamās mājas ceturtā stāva dzīvoklī bija piededzis ēdiens.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji sastapa ar dūmiem saindējušos 26 gadus vecu vīrieti, bet vēl vienu cilvēku no piedūmotajām telpām nācās evakuēt.

Savukārt Daugavpilī, Minskas ielā, svētdien vakarā izcēlās ugunsgrēks piecstāvu dzīvojamās mājas piektā stāva dzīvoklī. Šajā negadījumā VUGD darbinieki izglāba apmēram 50 gadus vecu sievieti, kura bija saindējusies ar degšanas produktiem.

Vēl svētdien Līgatnes novada Līgatnes pagasta Indrānos aizdegās kāda divstāvu koka dzīvojamā māja, taču šajā ugunsnelaimē neviens necieta, jo izrādījās, ka saimnieks uzturas pansionātā, līdz ar to ēka ir neapdzīvota.

Laikā no 29.decembra plkst.6.30 līdz 30.decembra plkst.6.30 VUGD kopumā saņēmis 28 izsaukumus - dzēsti 16 ugunsgrēki, veikti seši glābšanas darbi, kā arī seši izsaukumi izrādījušies maldinoši, liecina dienesta apkopotā operatīvā informācija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!