Lieldienās pelmeņu ēstuvē Rīgā, Kaļķu ielā, smagi piekauts kāds vīrietis.
Kā liecina uzziņu dienestu informācija, Kaļķu ielā atrodas ēstuve "XL pelmeņi".

Kā informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Preses un sabiedrisko attiecību sektora vecākā speciāliste Zane Bērziņa, notikumi risinājušies 12.aprīlī ap plkst.5, kad kāds 1976.gadā dzimis vīrietis ēstuvē piegājis pie netālu sēdošajiem citiem ēdiena baudītājiem un palūdzis viņam iedot cigareti.

Starp vīriešiem izcēlies konflikts, un viens no ēstuves klientiem 33 gadus vecajam vīrietim iesitis ar krēslu. Kad viņš no sitiena nokritis zemē, otrs vīrietis ar kājām sācis viņam spert pa galvu. Jau vēlāk mediķi cietušajam konstatējuši galvaskausa pamatnes lūzumu. Vīrietis divas dienas slimnīcā atradies komas stāvoklī.

Par šī nozieguma izdarīšanu aizturēti 1986.gadā un 1982.gadā dzimuši vīrieši. Pret viņiem sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 126.panta - par tīšu vidēja smaguma miesas bojājumu nodarīšanu. Minētais pants vainīgās personas paredz sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz astoņiem gadiem.

Policija norāda uz to, pie cik smagām sekām var nonākt neliels strīds par nenozīmīgām lietām, tādējādi aicinot cilvēkus būt apdomīgiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!