Ventspils policija ierosinājusi krimināllietu par slepkavību Ventspils "Admirāļu klubā", informēja Valsts policijas preses dienestā. Krimināllieta ierosināta pēc Krimināllikuma 117.panta par slepkavību pastiprinošos apstākļos, ja izdarīta laupīšana.
Jau ziņots, ka šorīt, 1.novembrī, ap plkst.7.20 Ventspilī, Andreja ielā 9, "Admirāļu kluba" telpās atrasts spēļu zāles operatora, 29 gadus veca vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm - šautām brūcēm.

Policija pieļauj iespēju, ka slepkavība izdarīta laupīšanas nolūkā, uzbrukumā izmantota "TT" sistēmas pistole. Operators nogalināts ar vairākiem šāvieniem, no kuriem viens trāpījis galvā, viens - krūtīs. Pašreiz notikuma vietā strādā operatīvā grupa un noskaidro notikušā apstākļus.

Kā pastāstīja otrs šī spēļu kluba operators Vilis Markelovs, uzbrucējs no nogalinātā kluba darbinieka ir paņēmis seifa atslēgas un seifā nozadzis aptuveni Ls 2000.

Nogalinātais operators klubā strādājis aptuveni sešus gadus un ticis uzskatīts par pieredzējušu darbinieku. Pēc Markelova teiktā, darbiniekiem nav paredzēti nekādi pašaizsardzības līdzekļi. Naktī atbilstoši noteikumiem viņš strādājis viens.

Savukārt AS "Admirāļu klubs" prezidents Jānis Dāvis notikušo nekomentēja, kamēr nav noskaidrojis precīzus lietas apstākļus, kā arī lai netraucētu izmeklēšanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!