Foto: LETA
Trešdien, 14.maija vakarā, aizdomās par starptautisko militāro mācību dalībnieka, kāda nīderlandieša piekaušanu, policija aizturēja četrus jaunus vīriešus, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldē.

11.maija naktī policija saņēma informāciju no slimnīcas, ka tajā ievests kāds ārvalstu pilsonis ar smagām traumām.

Policisti uzsāka izmeklēšanu un noskaidroja, ka naktī pie kādas izklaides vietas Ventspilī bija izcēlies konflikts starp vairākiem vietējiem iedzīvotājiem un diviem Nīderlandes pilsoņiem, starptautisko militāro mācību dalībniekiem. Pēc konflikta viens ārvalstnieks ar smagām traumām tika nogādāts slimnīcā, bet otram hospitalizācija nebija nepieciešama.

Par notikušo nekavējoties tika uzsākts kriminālprocess par huligānismu, ja tas saistīts ar miesas bojājumu nodarīšanu un izdarīts personu grupā, kā arī par smagu miesas bojājumu nodarīšanu.

Pāris dienu laikā policisti noskaidroja iespējamos vainīgos – 1991.gadā, 1992.gadā, 1994.gadā un 1996. gadā dzimušus vīriešus, kurus trešdien vēlā pēcpusdienā aizturēja.

Šobrīd izmeklēšana turpinās, policija skaidro detalizētus notikušā apstākļus, kā arī to, vai konfliktā ir bijušas iesaistītas vēl citas personas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!