Sestdien, 28. oktobrī, Rīgas pašvaldības policijas darbinieki saņēmuši izsaukumu uz Maskavas ielu, kur kāds iedzīvotājs ziņojis par vairākiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem, tomēr notikuma vietā kārtības sargiem nācies tvarstīt zagli, kurš no veikala nozadzis divlitru alus pudeli.

Ierodoties uz izsaukumu par satiksmes noteikumu pārkāpumiem, pašvaldības policistu uzmanību piesaistījusi kāda veikalniece, kura skaļi kliegusi: "Apturiet zagli!" Turpat netālu policisti pamanījuši skrienošu vīrieti.

Viens no kārtības sargiem meties pakaļ bēgošajam kungam, bet otrs policists ielēcis automašīnā. Pakaļdzīšanās laikā zaglis nometis zemē savu guvumu – divas divlitru alus pudeles "Rubenis" – un turpinājis bēgšanu brīvām rokām, taču mirkli vēlāk policists automašīnā zagli panācis.

Pēc aizturēšanas izrādījās, ka vīrietis ir arī izsludināts meklēšanā par vairākām citām zādzībām, tādēļ uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki. Pa to laiku kārtības sargi arī aizgājuši līdz apzagtajam veikalam un noskaidrojuši, ka veikalniece rakstīs iesniegumu par zādzību.

Nedaudz vēlāk Valsts policija pārņēmusi darbu notikuma vietā, savukārt aizturēto Rīgas pašvaldības policijas Latgales pārvaldes darbinieki pēc VP kolēģu lūguma nogādājuši Gogoļa ielas iecirknī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!