Foto: AP/Scanpix
Pirmdien, 14.septembrī, Daugavpilī policisti aizturēja vīrieti, kurš tiek turēts aizdomās par trīs sieviešu aplaupīšanu, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Pirmdien Daugavpils policijā tika saņemta informācija par to, ka Ķīmijas mikrorajonā tika aplaupīta kāda sieviete. Skaidrojot notikušā apstākļus, policisti uzzināja, ka uzbrukums kundzei notika ap pusdienlaiku Mendeļejeva ielā, kad nenoskaidrots vīrietis, nodarot miesas bojājumus 1964.gadā dzimušai sievietei, nolaupīja viņai mobilo telefonu. Pēc uzbrukumu cietušajai bija nepieciešama medicīniskā palīdzība, jo uzbrucējs viņai nodarīja dažādas traumas.

Par notikušo policijā tika uzsākts kriminālprocess un jau vakarā tika aizturēts aizdomās turamais, 1985.gadā dzimis vīrietis.

Aizturētais tikai pirms mēneša tika atbrīvots no ieslodzījuma, kur izcieta sodu par analoga rakstura noziegumu pastrādāšanu, proti, piecu laupīšanu izdarīšanu.

Izmeklēšanas gaitā noskaidrojās, ka pēc atbrīvošanas līdz jauna nozieguma pastrādāšanai pagāja apmēram divas nedēļas, kamēr 22.augustā turpat Mendeļejeva ielā viņš kādai kundzei no rokām izrāva somiņu. Vēl pēc divām nedēļām - 6.septembrī, tajā pašā vietā viņš vēl kādai sievietei nolaupīja telefonu un naudu.

Šobrīd vīrietis ir aizturēts un atrodas īslaicīgas aizturēšanas vietā, tuvākajā laikā tiks lemts par drošības līdzekļa - apcietinājums - piemērošanu.

Policija turpina kriminālprocesu izmeklēšanu par trīs laupīšanu epizodēm, kurā aizturētais ir atzīts par aizdomās turamo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!