"Sveiki, esmu Dins un mans sapnis ir kļūt par Baltijas valstīs pirmo, kurš noskrien septiņus maratonus septiņos dažādos kontinentos," projekta "7M7K" mājaslapā interesentus uzrunā alūksnietis Dins Vecāns, kurš pagājušā nedēļā pievarēja pirmo no ieplānotajiem maratoniem - Āfrikā, Marokas pilsētā Marakešā. Šobrīd viņš cītīgi gatavojas otrajam startam Āzijā - nozīmīgājā Telavivas maratonā 28. februārī Izraēlā.

Laikrakstam "Alūksnes Ziņas" Dins atklāj, ka iedvesmu skriet maratonu dažādos kontinentos viņš guvis, lasot forumu par kādu japāņu skrējēju, kurš gribējis pievarēt 50 maratonus. "Ar to arī viss sākās," teic Dins, kurš izvēlējies pieveikt katrā kontinentā pa vienam nozīmīgam maratonam.

Āzijā tas ir Telavivas maratons Izraēlā, Eiropā - "Nordea" Rīgas maratons 18. maijā, Dienvidamerikā - Riodežaneiro maratons Brazīlijā 27. jūlijā, Austrālijā - Melburnas maratons 12. oktobri, Ziemeļamerikā - Ņujokras maratons 2. novembrī un Antarktīdas ledus maratons 21. novembrī.

"Esmu ļoti laimīgs, taču arī noguris, pilnīgi iztukšots," pēc skrējiena Marakešā saka Dins, kurš distanci pievarējis 3 stundās 55 minūtēs un 35 sekundēs, finišējot 144. vietā 770 dalībnieku konkurencē. "Liels paldies ikvienam par labajiem vārdiem un atbalstu, paldies par to, ka man ticat!," mājaslapā raksta Dins.

Šobrīd nepieciešamie finanšu līdzekļi Dinam ir pirmajiem četriem maratoniem. Pārējiem trim nauda vēl tiek meklēta. Arī tu vari atbalstīt Dina projektu. Arī viens eiro ir no svara.

Marrakech marathon - DONE! from Dins Vecans on Vimeo.

Projekta "7M7K" mājaslapa
www.7m7k.eu

Indiegogo
http://www.indiegogo.com/projects/7-marathons-7-continents-7m7k/x/5501258

Facebook
https://www.facebook.com/pages/7M7K/550720951689545

Twitter
https://twitter.com/run7M7K

Instagram
http://instagram.com/7m7k

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!