Foto: DELFI
Biruta (76) precīzi nevar pateikt, cik gadus nodzīvojusi savā vienistabas dzīvoklī Jaunmārupē, taču atceras, ka savu 40. dzimšanas dienu svinējusi tur. Lai nedomātu par to, ka, iespējams, drīz paliks bez pajumtes un ka uzķērusies uz krāpnieku lamatām, viņa ravē dārzu un dodas pastaigās.

Pirms vairāk nekā desmit gadiem Biruta neviļus deva kādam vīrietim ģenerālpilnvaru pār savu vienīgo dzīvesvietu, kuru tagad viņai, iespējams, nāksies pamest.

Kā norāda Valsts policija, Kriminālprocess sākts pagājušā gada beigās. "Pirmstiesas izmeklēšanas laikā tika noskaidrots, ka 2020. gada septembra beigās pie minētās sievietes ieradās persona, kura paziņoja, ka 2007. gadā bija iegādājusies viņai piederošo dzīvokli Mārupes novadā, un līdz ar to lūdza dzīvokli atbrīvot. No iesniedzējas liecībām izriet, ka šo personu viņa nepazīst, dzīvokli nevienai personai nebija pārdevusi un nevienam nebija devusi savu piekrišanu dzīvokli pārdot," portālam "Delfi" norāda policijas pārstāve Gita Gžibovska, piebilstot, ka šobrīd turpinās izmeklēšana.

Portāls "Delfi" ar Birutu tiekas viņas dzīvoklī. Sarunā ar viņu ir jūtama liela nožēla par lētticību – kad Mareks piedāvāja nopirkt viņas mazdārziņu, un pēc tam remontēt dzīvokli, viņa neiedomājās, ka tam visam apakšā varētu būt kas vairāk. To, ka kaut kas nav tā, kā vajag, viņa saprata tad, kad no sava dzīvokļa tika izlikta viņas kolēģe, kas arī "sadarbojusies" ar Mareku. Pirms tam viņa Mareku nav zinājusi – iepazina, jo viņš palīdzējis kolēģei.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!