Foto: EPA/LETA

Uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem vietām ir apledojums, kas traucē satiksmi, sestdien vēsta VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Rīgas apkārtnē, kā arī Ainažu un Jelgavas virzienos ir apmierinoši braukšanas apstākļi. Veclaicenes virzienā apgrūtināta braukšana ir posmos Vangaži – Raunas pagrieziens un Vireši – Veclaicene, kur brauktuve ir apledojusi un to kaisa.

Valkas virzienā apgrūtināta braukšana ir no Murjāņiem līdz Stalbei, Daugavpils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmos Ogre – Pļaviņas un Nīcgale - Paternieki. Tur nedaudz snieg un autoceļi ir apledojuši. Bauskas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Iecava - Grenctāle. Liepājas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Kalnciems - Liepāja. Ventspils virzienā apledojums apgrūtina braukšanu no Kūdras līdz Usmai.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir Rīgas, Aizkraukles, Bauskas, Jelgavas, Dobeles, Liepājas, Saldus, Talsu, Balvu, Krāslavas, Ludzas, Daugavpils, Limbažu, Madonas, Ogres un Cēsu apkaimēs. Tur nedaudz snieg un auto ceļi apledo.

Pa vietējiem ceļiem visā Latvijā, izņemot Kurzemi, ir apgrūtināti braukšanas apstākļi. Uz brauktuvēm izveidojusies stipra atkala, kas būtiski pasliktina transportlīdzekļu vadāmību.

Atbildīgie dienesti aicina braukt apdomīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!