Foto: DELFI Aculiecinieks
Trešdienas rītā Vanšu tilta vantīs bija uzrāpies kāds cilvēks. Kāpējs bija ticis gandrīz līdz pus tiltam, bet pēc sarunas ar glābējiem kāpšanu pārtrauca.

Transporta kustība pa Vanšu tiltu abos virzienos aptuveni stundu bija slēgta. Aptuveni plkst.8:10 satiksme atjaunota, liecina Valsts policijas Operatīvās vadības biroja sniegtā informācija.

Notikuma vietā portāls "Delfi" novēroja, ja uz Vanšu tilta bija ieradusies Valsts ugunsdzēšanas un glābšanas dienesta automašīna, kuras pacēlāja grozā esošie cilvēki runājās ar vanšu "iekarotāju". Slēgtās satiksmes dēļ Vanšu tilta apkaimē un Rīgas centrā paspēja izveidoties ievērojami sastrēgumi. "Korķis" izveidojies arī uz Akmens tilta. 




Portāls "Delfi" jau vēstīja, ka 2012.gada jūlija otrajā pusē dažu dienu laikā trīs pārgalvji mēģināja uzrāpties Vanšu tilta vantīs. Savukārt 2012.gada 7.jūnija pēcpusdienā Vanšu tilta vantīs uzrāpās kāds vīrietis, kurš nolēca un gāja bojā.

Pēc šī atgadījuma tiltu apsargāja un nolēma to notīt ar dzeloņdrātīm. Pēc tam līdz tilta smailei neviens kāpējs nav ticis, taču tilta smaili "iekarot" pārgalvji ir mēģinājuši.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!