No pirmdienas, 8.jūlija, līdz 15.jūlijam atsāksies Vanšu tilta labā krasta satiksmes pārvada rekonstrukcija, kā rezultātā uz pārvada tiks slēgta visa veida transportlīdzekļu un gājēju kustība, informēja Rīgas domes (RD) Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļa.
No 16.jūlija līdz 30.augustam tiks veikti 2.etapa remontdarbi, tādēļ satiksmes ierobežojumi saglabāsies līdz pat septembra sākumam. Līdz 30.augustam satiksme tiks organizēta divās joslās virzienā uz pilsētas centru visa veida transportam.

Vienā joslā virzienā uz Pārdaugavu darba dienās no plkst.7 līdz plkst.20 varēs pārvietoties tikai sabiedriskais transports, operatīvais transports, diplomātiskā korpusa, kā arī Saeimas un Valsts prezidenta Drošības dienesta transports, bet pārējie transportlīdzekļi tiks novirzīti pa Noliktavas ielu, Muitas ielu un 11.novembra krastmalu uz Akmens tiltu vai Salu tiltu.

Daļa satiksmes sastrēgumstundās pēc Ceļu policijas darbinieku ieskatiem var tikt novirzīta pāri Vanšu tilta labā krasta satiksmes pārvadam. Pēc plkst.20 un līdz plkst.7 rītā darbadienās, kā arī brīvdienās vienā joslā virzienā uz Pārdaugavu varēs kursēt visa veida transports.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!