Latvijas Televīzija (LTV) šonedēļ atsākusi raidīt neatkarīgā producenta TVS veidoto raidījumu "Biznesa pasaule", jo producents apmaksājis daļu no vairāk nekā 80 tūkstošu latu parāda.
Televīzijas jurists Imants Smirnovs informēja, ka SIA TVS samaksājusi aptuveni 7300 latu, nākamā parādu samaksa firmai jāveic līdz 19.aprīlim. Jāatgādina, ka vairāk nekā 80 tūkstošu latu liela parāda un regulāras parādu nenomaksāšanas dēļ LTV no 22.marta uz nedēļu apturēja TVS televīzijas 2.kanālā darbdienās veidotā raidījuma "Biznesa pasaule" raidīšanu.

LTV ģenerāldirektora pienākumu izpildītājs Gundars Rēders iepriekš pavēstīja, ka SIA TVS, kas īrē vienu stāvu televīzijas ēkā, LTV ir parādā gan par telpu īri, gan arī par raidlaika un aparatūras īri. Televīzija ar TVS vairākkārt vienojusies par parāda apmaksas grafiku, taču parādi vienmēr apmaksāti nepilnīgi. TVS ar Latvijas Televīziju sadarbojas vairāk nekā divus gadus.

Datu bāzes "Lursoft" informācija liecina, ka SIA TVS nodarbojas ar radio un televīzijas darbību, videoierakstu reproducēšanu, izstāžu organizēšanu, tirdzniecību un mārketingu, sabiedrisko ēdināšanu un ārējo ekonomisko darbību.

Uzņēmums pieder tā prezidentam Armandam Kovaldinam, viceprezidentei Guntai Račai un Latvijas Neatkarīgo juristu asociācijas LATJUR valdes prezidentam Mihailam Kļaviņam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!