Foto: LETA

Sestdien, 13. martā, Jaunās konservatīvās partijas sapulcē atjaunots mandāts partijas valdei un ziņots par gatavošanos šajā gadā plānotajām pašvaldību vēlēšanām. Par partijas valdes priekšsēdētāju atkārtoti tika ievēlēts Jānis Bordāns, kurš arī bija vienīgais kandidāts uz šo amatu un kurš partiju vada kopš tās dibināšanas, portāls "Delfi" uzzināja partijā.

Vēl partijas valdē darbosies Krišjānis Feldmans, Juris Jurašs un Gatis Eglītis, kuri darbojās arī iepriekšējā valdē. No jauna partijas valdē ievēlēta Rīgas domes priekšsēdētāja vietniece Linda Ozola.

Uz JKP valdi pavisam kandidēja astoņi partijas biedri, tajā skaitā izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska, Saeimas deputāte Linda Medne, Izglītības un zinātnes ministrijas parlamentārais sekretārs Reinis Znotiņš, Rīgas Domes deputāts Jānis Ozols un Rīgas domes priekšsēdētāja vietniece Linda Ozola.

Pēdējā gada laikā valde izskatījusi 298 jauno biedru iesniegumus un kopējais partijas biedru skaits ir sasniedzis 1284 cilvēkus.

Partijas reģionālo nodaļu skaits pieaudzis līdz 29, nodrošinot, ka ikvienam konservatīvi domājošam labas gribas cilvēkam ir iespējams saistīties ar ģeogrāfiski tuvāk esošajiem domubiedriem, norāda partijā.

Partija šā gada pašvaldību vēlēšanās plāno startēt vismaz 32 pašvaldībās, piedāvājot spēcīgāko komandu līdzšinējās pašvaldību varas alternatīvai.

Partijas Ētikas komisijā tika ievēlēti Normunds Žunna, Anita Muižniece, Evita Zālīte Grosa, Pēteris Aglonietis un Edgars Horns, bet partijas Uzraudzības padomē tika ievēlēti Renārs Volkovs, Ilgvars Brakovskis un Uldis Budriķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!