Foto: LETA
Latvijā ir tādas partijas un politiķi, kas "akli skatās mutē" Briselei un ir tādas, kas "profesionāli skatās mutē" Maskavai, šodien nacionālās apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) kongresā teica Rīgas mēra kandidāte Baiba Broka.

Viņa arī norādīja, ka tāda "mutē skatīšanas politika ir kaitīga", jo tās rezultātā sabiedrība kļūst apātiska, zaudē ticību valstij un nacionālās identitātes sajūtu.

Līdz ar to Broka uzskata, ka Latvijai un Rīgai esot nepieciešams politiskai piedāvājums, kas ir "nacionāls pēc būtības un saimnieciski racionāls pēc satura". Broka arī sacīja, ka nacionālās apvienības piedāvājums paredz to, ka Rīga būšot visas pasaules latviešu galvaspilsēta.

Broka savā runā arī norādīja, ka atbalsta Latvijas integrāciju Eiropā, vienlaikus uzsverot, ka nedrīkst būt nevērīgiem pret Latvijas nacionālajām interesēm un identitātei svarīgiem simboliem. Viņa norādīja uz "lienošās okupācijas" riskiem, jo okupācijai esot daudzas sejas, proti, pastāvot arī "mentālā okupācija", kas "sūcas pa gāzes vadiem un pa kārtējām pozitīvisma kampaņām televīzijā".

Kā ziņots, VL-TB/LNNK šodien pulcējas uz kongresu, kurā runā un lemj par Saeimas un ministru darbu, par gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām, kā arī apvienības redzējumu valsts virzībai tuvākajā nākotnē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!