Foto: F64

Sadarbībā ar pašvaldību 27. maijā notiks izbraukuma vakcinācija pret Covid-19 Skrundas novadā, portālu “Delfi” informēja Nacionālā veselības dienesta (NVD) Vakcinācijas projekta nodaļas pārstāve Ieva Stūre.

Vakcinācija Skrundā ir paredzēta visiem iedzīvotājiem, bet īpaši aicināti pieteikties seniori un iedzīvotāji ar hroniskām slimībām, kam pašu spēkiem ir grūtības nokļūt līdz tālākiem vakcinācijas punktiem, uzsvēra Stūre.

Skrundā vakcinācija notiks no pulksten 9 līdz 11 Nīkrāces Atpūtas centrā (Atpūtas centrs, Dzelda, Nīkrāces pagasts, Skrundas novads). Pieteikties var pa tālruni 26665663 vai rakstot uz e-pastu nikrace@skrunda.lv.

No pulksten 12 līdz 14 Rudbāržu kultūras namā (Centra iela 4, Rudbārži, Rudbāržu pagasts, Skrundas novads). Pieteikties var pa tālruni 29427990 vai rakstot uz e-pastu rudbarzi@skrunda.lv.

No pulksten 15 līdz 18 Skrundas kultūras namā (Lielā iela 1a, Skrunda, Skrundas novads) Pieteikties var pa tālruni 63331555 vai rakstot uz e-pastu dome@skrunda.lv.

Vakcinācija notiks ar vienu no trīs vakcīnu veidiem: "Pfizer-BioNTech" vakcīnu "Comirnaty", "Moderna" vakcīnu vai "Johnson&Johnson" vakcīnu "Janssen". Iedzīvotājiem, ierodoties uz vakcinācijas vietu, ir jāņem līdzi pase vai personas apliecība, citi papildus apliecinājumi nav nepieciešami.

Iedzīvotāji aicināti pieteikties vakcinācijai līdz 25. maija pulksten 13.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!