8.martā, 118 dienas pirms Dziesmu un deju svētkiem, darbu sāk Dziesmu un deju svētku oficiālais uzziņu tālrunis 1188, portālam "Delfi" pavēstīja Dziesmu un deju svētku preses sekretāre Aiva Rozenberga.
"1188" darbinieki palīdzēs jebkuram svētku dalībniekam un interesentam sameklēt informāciju par dažādiem jautājumiem, kas saistās ar Dziesmu un deju svētkiem – biļetēm, svētku norises vietām un laikiem, dalībniekiem - par skatēs iegūtajiem rezultātiem, mēģinājumu un koncertu grafiku, dalībnieku uzturēšanos Rīgā svētku laikā u.c.

Pēc Lieldienām 1188 mājas lapā www.1188.lv būs pieejama arī īpaša Dziesmu un deju svētkiem veltīta sadaļa, kā arī informāciju varēs atrast 1188 mājas lapas WAP versijā, izmantojot mobilos tālruņus.

Savukārt Biļetes uz Dziesmu un deju svētku koncertiem varēs iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs visā Latvijā, sākot ar pirmdienu, 10.martu, plkst.10. Būs iespēja iegādāties arī elektroniskās biļetes, kas arī kalpos par ieejas biļetēm uz koncertiem. Daļa no vairāk nekā 30 Dziesmu un deju svētku norisēm ir bez maksas, bet uz koncertiem biļetes maksās 1 Ls ģenerālmēģinājumā, no 3 līdz 25 Ls uz koncertiem.

Lai ikviens interesents varētu izjust Dziesmu un deju svētku noskaņu, ir gādāts par tiešraidēm no lielākajiem koncertiem. Latvijas Televīzija un Latvijas radio sola pārraidīt visus lielākos koncertus.

Sekot svētkiem līdzi varēs arī mājas lapā www.dziesmusvetki2008.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!