Pagājušās nedēļas nogalē Valsts Ieņēmuma Dienests ar savu klātbūtni pagodināja akciju sabiedrību DELFI Internet. VID darbinieki DELFI Internet direktoram Vitālijam Mozertam pasniedza atzinības rakstu kā 2000.gada lielākajam un veiksmīgākajam nodokļu maksātājam VID Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētā.
Valsts Ieņēmuma Dienesta Rīgas pilsētas Vidzemes priekšpilsētas direktore Silvija Rubāne izteica pateicību par darbu un novēlēja turpmākus panākumus uzņēmējdarbībā un Latvijas Valsts labklājības celšanā. AS DELFI Internet apgrozījums pagājušajā gadā bija 1,7 milj. Ls, nodokļos kompānija nomaksājusi 277 713,06 Ls.

AS DELFI Internet ir vienīgais Interneta pieslēguma pakalpojumu sniedzējs, kas darbojas visās trijās Baltijas valstīs un piedāvā pilnu Interneta pieslēguma pakalpojumu spektru – no iezvanpieejas privātiem lietotājiem līdz kompleksiem biznesa komunikāciju risinājumiem.

Turklāt, kompānija saviem klientiem piedāvā bezmaksas datu pārraides iespēju ne tikai Latvijā, bet arī pāri tās robežām - proti, datu pārraide starp Latviju un Igauniju DELFI Internet klientiem ir bezmaksas. Jau tuvākajā nākotnē DELFI Internet plāno ieviest bezmaksas datu pārraides iespēju starp Latviju un Lietuvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!