Portāls "Delfi" turpmāk saviem lasītājiem piedāvās ērtāko notikumu afišu Latvijas interneta vidē afisa.delfi.lv, kurā būs iespējams iegūt pilnīgu informāciju par sava laika plānošanu cilvēkiem, kas vēlas apmeklēt kultūras, izklaides, sporta un dažāda cita veida pasākumus.

Latvijas interneta vidē tā ir neaizpildīta niša: apkopota un skaidri strukturēta informācija par dažāda veida notikumiem Latvijā.

Izmantojot "DELFI Afišu", būs ērti plānot laiku gan tiem, kas vēlas apmeklēt konkrētu izstādi, izrādi, kinofilmu, gan tiem ļaudīm, kas labprāt ieraudzītu dažāda spektra piedāvājumu. Iespējams atlasīt konkrēta veida notikumus, iespējams meklēt notikumus pēc atslēgas vārdiem, iespējams plānot savu laika pavadīšanas programmu tuvākajās dienās, nedēļas nogalē, mēnesī, vai norādot jebkuru laika posmu.

Nonākt "DELFI Afišā" iespējams, gan spiežot uz saites "Delfi" navigācijā, gan izmantojot notikumu meklētāju, kas iekļauts "Delfi" Kultūras ziņu sadaļā. Atverot "DELFI Afišas" pirmo lapu, lasītājs iegūs pārskatu par atsevišķiem notikumiem, kas "jāredz", "jādzird", "jābauda", kā arī bezmaksas notikumiem, kurus kā īpašus būs izcēluši "Delfi" redaktori.

Lielāko daļu no notikumiem pavadīs sīkāki apraksti par to, kas īsti konkrētajā izstādē, izrādē, filmā, sporta spēlē utml. notiks, kā arī ilustrācijas ar šo notikumu publicitātes attēliem.

Mēs plānojam veidot plašu sadarbību gan ar lielākiem, gan ar mazākiem pasākumu veidotājiem, lai lasītājiem būtu pieejama pēc iespējas lielāka informācija par visiem notikumiem Latvijā - ne tikai Rīgā, bet arī reģionos un mazos novados.

Portāls "Delfi" aicina lasītājus izmantot šo ērto rīku, lai plānotu sava laika pavadīšanu, bet pasākumu organizētājiem iesūtīt ziņas par pasākumiem, lai par tiem uzzinātu plašā "Delfi" auditorija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!