Foto: F64

Atšķirībā no tiem, kam 11.Saeima ir pēdējā iespēja, nacionālai apvienībai "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) šis ir nostiprināšanās laiks, šodien, atklājot nacionālās apvienības kongresu, uzsvēra tās līderis Raivis Dzintars.

Viņš arī sacīja, ka pagaidām paveiktais esot tikai "pieteikums", VL-TB/LNNK ne vienmēr pārstāvēs tikai divi ministri vai 14 deputāti Saeimā.

Dzintars arī uzsvēra, ka aug nacionālās apvienības Rīgas mēra amata kandidātes Baibas Brokas popularitāte. Politiķis arī pauda viedokli, ka nacionālai apvienībai pašvaldību vēlēšanās jāsagādā pārsteigums "tiem, kas vēl netic, ka Broka varētu būt nākamā Rīgas domes priekšsēdētāja".

VL-TB/LNNK kongress tika atklāts, nodziedot Latvijas himnu, tāpat tika nodziedātas vēl vairākas latviešu dziesmas.

Kopumā kongresam šodien reģistrējušies 261 nacionālās apvienības delegāti.

Kā ziņots, VL-TB/LNNK šodien pulcējas uz kongresu, kurā runās un lems par Saeimas un ministru darbu, par gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām, kā arī apvienības redzējumu valsts virzībai tuvākajā nākotnē.

Broka kongresa dalībniekus iepazīstinās ar VL-TB/LNNK piedāvājumu rīdziniekiem. Tālākā darba kārtībā paredzēti jautājumi par apvienības darba rezultātiem Saeimā, par gatavošanos pašvaldību vēlēšanām Latvijas reģionos, aktualitātēm kultūras un tieslietu jomā un demogrāfijas programmu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!