Foto: Publicitātes attēli
Sestdien Jelgavā pilnā sparā rit tradicionālās "Latvijas Stādu dienas 2022", kas turpināsies arī svētdien.

Tirgošanās notiks arī rīt, 8. maijā - pasākums sāksies pulksten 9 un noslēgsies pulksten 15, informē pasākuma rīkotāji.

Stādu dienās savu produkciju piedāvā vairāk nekā 200 stādu audzētavas, zemnieku saimniecības, individuālie audzētāji, selekcionāri, amatnieki, dārzu inventāru un aprīkojumu ražotāji no visas Latvijas.

Piedāvājumā iespējams atrast dažādus augļu koku un ogulāju stādus, dekoratīvos kokus un krūmus, skujeņus, vasaras puķes, ziemcietes, garšaugus un ārstniecības augus, kā arī graudzāles un dažādas sēklas. Augsnes uzlabošanai un bagātināšanai plašā piedāvājumā ir gan minerālu un mikrobioloģiskie mēslojumi, gan augsnes maisījumi un līdzekļi kaitēkļu, sūnas un aļģu apkarošanai.

Dārza apsaimniekošanas un labiekārtošanas darbu veikšanai var piemeklēt sev ērtākos dārza apavus un darbarīkus, kā arī dārza dekorus un arhitektūras izstrādājumus, dažādus pinumus, siltumnīcas un citas noderīgas lietas. Tāpat iespējams iegādāties amatniecības izstrādājumus, bet pārtikas tirdzniecības sektorā baudīt dažādos veidos pārstrādātus, dārzā izaudzētus un Latvijā ražotus gardumus.

Apmeklētāji savas automašīnas aicināti novietot tam paredzētajās vietās - stāvlaukumā Pilssalas ielā 1 un pļavā pretim Jelgavas pilij, taču preču iekraušanai varēs izmantot arī īsā laika pieturvietas Hercoga Jēkaba laukumā pie karoga mastiem un stāvvietā aiz Jelgavas Kultūras nama.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!